Вести

Новогодишњи коктел ОФС Богатић

Општински фудбалски савез Богатић организовао је традиционални новогодишњи коктел на којем су присуствовали представници ФСМО из Владимираца, Шапца и Лознице, спортских клубова са подручја општине Богатић, представници локалне самоуправе и комисије за спорт.

Скуп је био прилика да се изврши свечана примопредаја дужности, између бившег председника ОФС Бранка Даниловића и новоизабраног Драгослава Јосиповића. На место секретара савеза изабран је Дамир Вучетић.

Бранко Даниловић захвалио се свим спортским организацијама, радницима и сарадницима на досадашњој, како је оценио, успешној сарадњи. Изразио је наду, да ће Јосиповић својом амбициозношћу, ову организацију учинити још бољом.

“Наш савез је један од најорганизованијих у Мачванском округу, а с обзиром да имамо заиста квалитетне спортске раднике, заједничким радом потрудићемо се да тако и остане. Бићемо сервис увек доступан нашим клубовима. Поред регуларности такмичења, приоритети ће бити: омасовљење судијског кадра и едукације”, истакао је  Драгослав Јосиповић, председник ОФС Богатић и додао, да је ова година била успешна за наше спортисте, а улога савеза јесте да успостави што бољу сарадњу између клубова, спортиста и спортских радника, како би заједничким напорима остварили што боље резултате.

Коктел  је јединствена прилика да се на крају сваке године окупе сви спортски радници и колективи и да међусобно размењују искуства и праве планове за наредну спортску сезону.

0 0 0

ОФС Богатић

Мике Витомировића 4
15 350 Богатић

meail@neki.rs

+381 (15) 366 399
Пошаљите нам поруку на месинџер

Општински фудбалски савез Богатић